HERTS

Connecting indoor and outdoor living
THE BRIEF

We were asked to come up with a design to maximise the use and the look of the garden. A water feature and a seating area were also key requirements. The different levels added to the challenge.

WHAT WE DID

We connected little used part of the garden to the house and the main garden by allowing views to each area and by creating paths in the garden. We also built a raised terrace easily accessible from the house. Sitting on their terrace, the clients now have a bird’s-eye view to their garden or can sit under their tree next to abundant planting.

Planting a hedge with an iron arch to cut through and introducing attractive sculptures in the garden completed the overall finish. The water feature is definitely the masterpiece of the garden.